Pokémon: Let’s Go Pikachu!

Alle Pokémon fans kijken er reikhalzend naar uit. Wij hebben het natuurlijk over Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Deze nieuwste Nintendo Switch game is namelijk hét spel waar alle Pokémonfans ter wereld naar uit hebben gekeken.

Pokemon, Go Pikachu!

Met de game Pokémon: Let’s Go Pikachu ga jij eindelijk Pokémons vangen met een échte Pokéball. Je hebt Pokémon Go nog nooit op zo’n intense manier gespeeld. Samen met de onlangs uitgekomen Pokéball Plus kun jij Pokémon gaan spelen.

Pokémon Let’s Go Pikachu brengt de klassieke RPG ervaring terug naar de Nintendo Switch. Het spel zal gemakkelijk te bespelen zijn voor nieuwe gebruikers zodat ook nieuwe Pokémon fans het spel kunnen spelen.

Toch heeft Nintendo extra elementen toegevoegd om ook de ervaren Pokémon trainers genoeg uitdaging te gunnen. Naast Pokémon: Let’s Go Pikachu heeft Nintendo ook een andere versie uitgebracht. De tegenhanger van de Pokémon Go Pikachu game heet Pokémon: Let’s Go Eevee.

pokemon let's go pikachu spel

In beeld: Pikachu staat op de cover van Pokémon: Let’s Go Pikachu!

Pokémon Let’s Go en het geheim van de Poké Ball Plus

Met Pokémon Let’s Go: Pikachu kun jij dus Pokémons vangen met je eigen Pokéball. Deze Poké Ball Plus vervangt de Nintendo Switch Joy-Con.

Samen met de Poké Ball plus kun jij Pokémons vangen uit de bekende Kanto regio. De zogenaamde eerste wereld van Pokémon. Wanneer jij halverwege de game bent kun jij Pokémons uit je Pokémon Go game importeren. Hierdoor wordt je gestimuleerd om het spel te spelen.

Door met je controller te zwaaien en te draaien kun je net als Ash in de gelijknamige Pokémon serie jouw favoriete Pokémon vangen. Hierdoor heb jij zelf ook invloed op de Pokémon die jij gaat vangen in game Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu is een multiplayer game

Met deze game kun je samen met je vrienden op pad en opdrachten en missies ontgrendelen. Het spel stimuleert je om samen te werken. Dit doet je natuurlijk denken aan de bekende Pokémon Go game op je smartphone.

Hoe de game precies werkt zie je perfect terug in de trailer die is uitgebracht door de makers van Pokémon: Let’s Go, Pikachu.

Pokémon Let’s Go Review

Online zijn er veel Pokémon Let’s Go Reviews. Toch zijn er maar weinig Nederlandstalig en gebaseerd op échte in-game spelen. Ook wij hebben helaas nog niet de beschikking over het spel.

Zodra wij een échte Pokémon Let’s Go Pikachu review kunnen plaatsen dan lees je op deze pagina dat als allereerste terug.

Wij zijn in ieder geval helemaal nieuwsgierig en enthousiast geworden van de trailer. Hopelijk zien wij jou tijdens de release ook weer terug op deze website of in-game.

Lieve Pokémon fans, onthoudt één ding: Gotta Catch’em All!