Pokémon Let’s Go Handleiding – 1.6. Pewyer City Gymleider Brock

Bij het betreden van Pewter City zal je rivaal je meteen zien voor een snelle babbel. Ditmaal laat hij je met rust en zul je alleen even een kort praatje houden. Je zult niet gaan vechten.

Praat met de dame in de linkerbovenhoek van het gebied en zorg voor haar Slowpoke terwijl ze naar het museum gaat om een ​​Big Pearl te

Het grootste deel van het museum is open, maar kom terug als je Chop Down hebt om toegang te krijgen tot de rechterkant van het museum. Dit leert je Pikachu of Eevee later in het spel. Laat dit dus gaan voor nu. Het is tijd om te battlén.

pokemon_lets_go_pewter_city_1

Beschikbare items

Item Plaats
5x Drankjes Van Rival als je de stad binnenkomt
Pewter Crunchies Van verkoper in Pokémon Center – slechts één per dag
Big Pearl Pas op Lady’s Slowpoke
X Defensie Loop door de struiken links van het Pokémon Center om het te bereiken
Boulder-badge Versla Brock
TM01 Headbutt Versla Brock
5x grote ballen Geen

Je moet Type Matchups gebruiken om de Gym (Grass of Water Pokémon in je groep) te betreden, wat geen probleem zou moeten zijn, vooral nadat je waarschijnlijk een Bulbasaurhebt gevangen in Viridian Forest !

pokemon_lets_go_pewter_city_2

Trainers and Battles – Pewter City Gym!

Naam van de trainer Pokémon Niveau
Picnicker Amara Geodude 7
Camper Liam Geodude 7
Gymleider Brock Geodude
Onix
11
12

Na het verslaan van Brock, de legendarische Pokémon-trainer genaamd Blue – ken je hem nog van de originele Pokémon spellen ?! – zegt Hoi en geeft je een aantal Greatballs.  Wanneer hij zich echter realiseert dat je Brock al hebt verslagen en duidelijk geen tips nodig hebt laat hij je met rust!