Pokémon Let’s Go Handleiding – 1.2. Viridian City Gym

Als je Viridian City voor het eerst bereikt vanaf Route 1, ben je relatief vrij om de stad te verkennen. Je kunt hier dus doen en laten wat je zelf wilt.

Verder naar het noorden, waar je normaal gesproken vrij zou zijn om door te gaan naar Route 2, wordt je pad geblokkeerd – door een paar nogal herkenbare gezichten voor iedereen die bekend is met Pokémon door de jaren heen. Je ziet namelijk het altijd olijke trio, Jessy, James en natuurlijk Miowth.

Je zult pas voorbij kunnen komen als je een pakje weggeeft aan professor Oak, terug in Pallet Town.

pokemon_lets_go_viridian_city_3

Nu we het er toch erover hebben: Raap het pakketje op van Poké Mart Clerk en breng het terug naar Professor ook in Pallet Town.

pokemon_lets_go_viridian_city_1

De Gym Leader van de stad is nog niet bekend en weg, dus alles wat je kunt doen, is door de stad dwalen – de Trainer School heeft veel tips als je het snel wilt bezoeken – of je kunt naar het westen de stad uitgaan naar de stad optionele Route 22, die een aantal verschillende wilde Pokémon heeft en een paar nuttige items om te grijpen als je wilt.

pokemon_lets_go_viridian_city_2

Beschikbare items

Item Plaats
Toverdrank Verborgen achter de snijdbare boom (ga er naar toe door linksaf te gaan vanuit het centrum van de stad.
Pakket Van Poké Mart Clerk voor de Poké Mart

Dus, om verder te gaan, ga terug naar het zuiden via Route 1 en naar  Pallet Town om Oak’s pakket te bezorgen . Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je weer omhoog gaan en verder gaan, waar die mensen je pad blokkeren (ze zijn weg tegen de tijd dat je terugkeert) en door naar je volgende stap,  Route 2 .