Pokémon Let’s Go: Handleiding – 1.0. Pallet Town

Pokémon Let’s Go: Pallet Town en je eerste Pokémon

Na de toffe openingsscène van de game, is het tijd om de wereld van Kanto zelf in te duiken!

Je wordt wakker in je slaapkamer in Pewter City. Doe hier een beetje onderzoek en controleer de pc voor een snel overzicht van enkele basiscontrols en ga dan naar buiten.

Praat met iedereen die je onderweg tegenkomt , dit doe je zodat je aanwijzingen krijgt om in de goede richting te lopen tijdens het spel.

Je eerste taak is om professor Oak te vinden, die niet in zijn lab staat – het grote gebouw in de stad – ga dus richting het noorden: richting Route 1.

pokemon_lets_go_pallet_town_1

Je zult Oak snel genoeg zien en na nog een filmpje is het al tijd om je eerste Pokémon te vangen!

Beschikbare Pokémon in het spel

Pokémon Notes
Pikachu (LGP) / Eevee (LGE) Gevangen na het vinden van Professor Oak

Afhankelijk van je versie, zul je natuurlijk een Pikachu of een Eevee tegenkomen, respectievelijk in Let’s Go Pikachu of Let’s Go Eevee.

Als je eenmaal je kleine partner hebt betrapt, ga dan naar het lab en praat met professor Oak om je Pokédex te ontvangen – het vullen met alle Pokémon in de regio Kanto is je hoofddoel, naast het uiteindelijk winnen van de Pokémon League!

Je zult ook tegen je moeder praten nadat je je eerste Pokémon hebt gepakt en de stadskaart van haar hebt ontvangen, die je op elk gewenst moment in je tas kunt vinden om te controleren waar je bent. Vergeet niet om dat te controleren als je ooit kwijt bent gelopen!

Beschikbare items

Item Plaats
Pokédex Van Prof Oak na het halen van je eerste Pokémon.
Stadskaart Mama na de eerste Pokémon.

Daarmee ben je helemaal klaar in je huis in Pallet Town. Ga verder naar het noorden en Route 1, het begin van je grote avontuur!

Pokémon Let’s Go: het pakket ophalen voor professor Oak

Nadat je Viridian City hebt bereikt en hebt gemerkt dat je pad verder geblokkeerd is, heb je een pakket opgehaald voor Professor Oak van de Poké Mart in de stad daar.

Keer terug naar Pallet Town en geef het aan professor Oak in zijn lab, en hij zal je een handvol Razz Berries geven – handige items om Pokémon effectief te vangen – als een bedankje. Dit kun je doen door de Razz Berry te selecteren tijdens een gevecht.

De kleur van de cirkel tijdens het vangen geeft de moeilij

Beschikbare items

Item Plaats
Razz Berries Van Oak terug in Pallet Town nadat hij hem het pakket heeft gegeven
Sportswear Van de grote zus van Rival terwijl je terugkeert naar route 1

Je zult ook worden uitgedaagd voor je allereerste Pokémon Battle, dit doe je met je vriendelijke Rivaal!

Ze komen voorbereid met de tegenhanger van de Pokémon waarmee je het spel oorspronkelijk hebt gestart – dus als je Let’s Go Eevee speelt, hebben ze een Pikachu en als je Let’s Go Pikachu speelt, hebben ze een Eevee .

pokemon_lets_go_pallet_town_2

Dat is een thema dat ook tijdens het spel door je vele encouters zal lopen – ze zullen altijd de tegenovergestelde starter voor je hebben, en op dezelfde manier zijn andere Pokémon alleen beschikbaar in de andere versie van Let’s Go. Voor nu echter, het is gewoon een een-op-een!

Trainers en gevechten

Naam van de trainer Pokémon Niveau
concurrent Pikachu / Eevee 6

Versla ze – eenvoudig genoeg als je je gewoon vasthoudt aan de normale aanvallen – en je kunt nu met je partner-Pokémon spelen via het pauzemenu. Je Pokémon is er dol op! De zus van je rivaal zal je ook je eerste nieuwe outfit geven, de Sportswear Set overhandigen terwijl je de stad weer naar het noorden verlaat. Voel je vrij om jou en je partner Pokémon uit te rusten zoals je wilt in het Pokémon center. Hier kun je jezelf en je Pokémon weer helemaal opladen. Je bent dan weer helemaal genezen.

Dat is alles hier voor nu, dus ga verder naar Viridian City voor de volgende stappen in je zoektocht of fiets terug naar onze belangrijkste Pokémon Let’s Go walkthrough en guide hub voor alle andere pagina’s die we zo hebben.

Bekijk ook: Deel 2 van deze walkthrough. Route 1.