Pokemon kaarten

Pokemon kaarten

Pokemon kaarten zijn ontzettend populair bij jongeren. Al sinds begin de lancering van de Pokemon spellen Rood en Blauw op de Nintendo Game Boy in Japan op 27 februari 1996.

Pokémon kaarten zijn bedacht door Satoshi Tajiri. Hij maakte de droom waar van iedere Pokémon liefhebber. Sinds Pokémon is uitgekomen als spelletje op de Game Boy zijn Pokémon kaarten al ontzettend populair.

Pokemon kaarten kopen

Pokémon liefhebbers willen natuurlijk alle Pokémon kaarten verzamelen. Zelf is de interesse voor Pokémon kaarten bij de makers van deze website ontstaan in groep 8, zo’n 15 jaar geleden.

In de blauwe verzamelmap werden de eerste generatie Pokémon veilig opgeslagen. Deze Pokémon uit de Kanto Regio met o.a. de starter Pokémons Bulbasaur, Squirtle en Charmander werden verzameld door honderdduizenden jongeren en was dé kaartgame van 2000.

Ook anno 2019 zijn Pokémon kaarten ontzettend populair. Waar je vroeger naar de boekhandel of bijvoorbeeld de Intertoys moest gaan voor een pakje Pokémon kaarten kun je tegenwoordig online Pokémon kaarten kopen.

Goedkoop Pokémon kaarten kopen

Je koopt via deze website op de goedkoopste manier Pokémon kaarten. Pokeball.nl is dé expert als het gaat om Pokémon kaarten.

Waarom Pokeball.nl voor jouw nieuwe Pokemon kaarten?

We zijn de grootste verzamelwebsite van de Benelux als het gaat op Pokémon kaarten. Wij vergelijken iedere nacht automatisch om 02.00 alle Pokémon kaarten online.

Dit betekent in de praktijk dat wij de laagste prijs Pokémon kaarten tonen op onze website. Naast de laagste prijsgarantie zorgen wij er ook voor dat wij alle nieuwe Pokémon kaarten in onze database hebben opgenomen.

Hoe verzamelen jullie al deze data Pokémon kaarten?

We hebben een intensieve samenwerking met alle grote webwinkels in de Benelux. Alle distribiteuren van Pokémon kaarten tonen hun aanbod Pokémon kaarten op onze website.

Via onze eenvoudige filtermodule sorteer je dus eenvoudig op de laagste prijs online. Je koopt dus écht jouw Pokémon kaarten goedkoper via Pokeball.nl

Je hoeft niet meer naar de Blokker of de Intertoys voor je Pokémon kaarten. Surf eenvoudig op deze pagina door het assortiment van o.a.

  • Bol.com
  • Amazon.com
  • Intertoys.nl
  • Bart Smit
  • En alle andere grote aanbieders

Pokémon Kaarten GX

Je bent vast erg benieuwd of je op onze site ook de GX Pokemon kaarten kunt bestellen. Daar kunnen we heel simpel in zijn: absoluut!

Welke Pokemon Kaarten GX kan ik bestellen op jullie website?

Je koopt bij ons de reguliere Pokémon GX kaarten. Daarnaast koop je ook deze Pokemon GX tradecards tegen de laagste prijs online via onze website. Dus wil je goedkoop Pokemon kaarten bestellen online, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Pokemon Kaarten GX Box

We zien een ontzettend hoge vraag via onze website naar de Pokémon kaarten GX Box. De inhoud van de GX box bepaal je helemaal zelf. Er zijn diverse boxes beschikbaar. Gemiddeld zitten er ruim 42 kaarten in jouw Pokemon GX box.

Inhoud van de Pokémon GX Box:

– 2 foil promokaarten
– 4 Pokémon boosters met elk 10 willekeurige kaarten
– Een oversized foil promokaart van een willekeurige Pokémon
– Codekaart voor de Pokémon online game

Bekijk hieronder de voorbeeld Pokémon box van Pokémon GX.
Pokemon kaarten

Meer weten over Pokémon kaarten?

Heb je nog meer vragen over Pokémon kaarten? Laat het ons weten of ben je op zoek naar een speciale kaart? Onze redactie staat maar al te graag klaar om je te helpen.

Bekijk ook de Pokéball Plus pagina. De ideale Gadget voor dé echte Pokémon Go of Pokémon Nintendo Switch fan.