Pokéball Plus

De officiële naam van de Pokeball is de ‘Pokeball Plus’. Deze Pokéballs werden eind mei geïntroduceerd door de makers van de spellen Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee.

Pokeball Plus Releasedatum

De Pokémon Plus is te koop vanaf 16 november 2018. Echte Pokémon fans zullen dus nog even moeten wachten. Maar er is ook goed nieuws.

Als échte Pokémon fan kun je via onderstaande link jezelf verzekeren van de Pokéball plus. Jij zal dan als een van de eerste Pokemontrainers in het bezit zijn van de Pokéball Plus.

Bestel de Pokéball Plus direct via deze link.

Wat kost de Pokeball Plus?

De officiële prijs van de Poké ball Plus laat nog even op zich wachten. Naar verwachting zal de Pokemon ball eenzelfde soort prijs hebben als de Joy-Con van de Nintendo Switch. Je kunt naast vechten met andere Pokémon ook jezelf verplaatsen en navigeren via het menu.

Onofficiële bronnen vermelden dat de Pokebal lPlus ongeveer 50 euro moet gaan kosten. Maar niet getreurd, Nintendo heeft dit nog niet bevestigd.

pokéball plus

Pokéball Plus voor de Nintendo Switch

Met de Pokéball Plus kun jij vanaf nu écht Pokemon vangen. De Pokeball werkt feilloos op de Nintendo Switch. Hierdoor kun jij vanaf de bank Pokémons vangen.

Overigens kun je natuurlijk ook lekker op pad gaan. Jouw Pokeball zal gaan trillen wanneer er een Pokémon in de buurt is.

Dit brengt een paar voordelen met zich mee:

 • De batterij van jouw Nintendo Switch gaat een stuk langer mee.
 • Jouw eigen veiligheid zijn ook niet onbelangrijk. Je kunt hierdoor beter opletten voor jouw omgeving.

Pokeball Plus voor Android

Ook op jouw Samsung, Sony of HTC kun je Pokemons vangen met behulp van de enige echte Pokéball. De Pokeball Plus is namelijk bedoelt voor de games Let’s Go Pikachu en de versie Let’s Go Eevee.

Beide games kunnen volledig gesynchroniseerd worden met jouw Pokémon Go account. Grote kans dat jij dus een flinke slag gaat slaan, wanneer jij in 2016 al druk bezig bent geweest. (Of misschien nog steeds?)

Pokeball Plus voor iOS

Niet alleen kun je vanuit de Play Store (android) de Pokemon Go app downloaden in combinatie met de Pokéballs. Ook via de App Store van Apple kun jij naadloos jouw Iphone koppelen om de gezellige Pokémon monstertjes te vangen.

Pokeball Plus specificaties

Zoals gezegd is de officiële naam van de bal: Poké Ball Plus. De Poké Ball Plus is te koop in Nederland vanaf 16 november 2018. (één week voor de start van Black Friday 2018).

Wanneer je de Poké Ball Plus aanschaft ontvang je naast de Poké Ball een USB-oplaadkabel en een jaar garantie.

De Poké Ball heeft een diameter van ongeveer 5 centimer (48mm). Gelukkig kun je de Pokeball overal mee naar toenemen, gezien het gewicht slechts 65 gram is.

De interne batterij van de Pokeball is de Lithium Ion 220 mAh. Deze batterij gaat ongeveer 3 uur mee. Uiteraard kun je de Pokéball Plus opladen met de Nintendo Switch AC-adapter HAC-002.

Om jouw alert te maken van de Pokémons om jouw heen zijn er 2 sensoren toegevoegd. Dit betreft de Accelerometer en de Gyrosensor.

Daarnaast bevat de Pokéball Plus een trilfunctie en zal hij een geluid maken wanneer er een Pokémon bij jouw in de buurt is. Beide functies zijn tijdens het spelen in en uit te schalen. Dit zal de duur van je batterij verlengen.

De officiële distributeur van de Pokéball is Nintendo.

Overzicht specificaties:

 • Naam:                                Poké Ball Plus
 • Te koop:                             Beschikbaar op 16 november 2018
 • Verpakkingsinhoud:           Poké Ball Plus, USB-oplaadkabel, garantie
 • Grootte:                             48 mm diameter (exclusief uitstekende delen)
 • Gewicht:                            Ong. 65g
 • Interne batterij:                  Lithium Ion 220 mAh *
 • Batterijduur:                      Ong. 3 uur. (kan worden opgeladen met de Nintendo Switch AC-adapter HAC-002)
 • sensoren:                          Accelerometer, gyrosensor
 • Andere functies:                Vibratie, geluiden
 • Verkocht door:                   Nintendo

Hoe werkt de Poké Ball Plus met Pokemon GO?

Wanneer je de Pokemon hebt aangeschaft kun je deze koppelen aan je bestaande Pokémon Go account.  Wanneer de App is gekoppeld zal de Pokémon ball trillen en licht geven wanneer Pokemons in de buur zijn.

Wanneer je op de Pokeball knop druk, wordt er een Pokéball gegooid en zul je de Pokémon vangen of niet.

Hoe werkt Poke Ball Plus met Pokemon Let’s Go Pikachu en Eevee?

Ongeacht welke versie jij wilt kopen zal de Pokeball Plus werken op zowel de Pokemon Let’s Go Pikachu en de Pokemon Let’s Eevee.

De Poke ball Plus kan gebruikt worden als controller. Je kunt een Pokémon vangen door een Pokeball ernaar toe te gooien. Je kunt jezelf trainen door rond lopen. Dit geeft je Pokemon zogenaamde Candy en XP.

Wanneer je rondloopt zal de Pokémon jouw erop attent maken dat er andere Pokémons in de buur zitten die jij kunt vangen!

Bestel de Pokéball Plus direct via deze link.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 7 votes
Brand Name
Nintendo
Product Name
Poké ball Plus
Price
EUR 44,95
Product Availability
Pre-Order Only