Pokeball plus met mew

Poké Ball Plus heeft een Mew binnenin

De nieuwste Controller van de game Pokémon: Let’s Go heet Poké Ball Plus. Deze vervanging van de JOy-Con Nintendo Switch controller moet de gameplay ervaring naar een volgende dimensie tillen.

De Poké Ball Plus zal dus fungeren als een controller. Tijdens de E3 Gamebeurs heeft Nintendo bekendgemaakt dat in elke Poké Ball Plus een gratis Mew zit verstopt. Hierdoor kun jij als échte Pokémon fan natuurlijk hier niet om heen.

De Pokémon is automatisch geïnstalleerd wanneer jij de Pokéball aanschaft.

Poké Ball Plus bundel in combinatie met Pokémon Let’s Go

Naast het geluid en de vibraties van de nieuwste Pokéball zijn de overige functionaliteiten van de Pokéball natuurlijk ook belangrijk. Zo is onder andere bekend geworden dat de Pokéball te koop zal zijn in zowel losse vorm als in bundelvorm.

Dit houdt in dat je de Pokéball los kunt kopen maar ook in combinatie met het nieuwe Nintendo Switch spel. De Pokéball heeft een batterijduur van ongeveer 3 uur en kan gewoon opgeladen worden met een standaard USB-C-stekker.

Poké Ball prijzig?

De officiële prijs van de Pokéball Plus is te koop vanaf 49,99 bij de gerenommeerde webwinkels. Wil je de Pokéball kopen in combinatie met het spel dan kun je deze waarschijnlijk aan schaffen voor de adviesprijs van € 99,95.

Wij vinden het een aanzienlijk bedrag, maar als échte Pokémon fan zullen wij deze bundel zeker aan gaan schaffen.

Kijk jij ook al uit naar de deze nieuwe Pokémon gadget?

juni 13, 2018 kits0n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *